Flytta ditt hus eller kontor med våra gyllene tips

Att packa ihop sitt liv och flytta ner på gatan eller över landet behöver inte vara katastrofalt. Lär dig hur du packar lådor för att flytta, och du kommer att koppla av i ditt nya utrymme innan du vet ordet av.


Till skillnad från andra flyttfirmor är BL Flytt & Allservice AB Stockholm känt för sina förstklassiga flytttjänster inom flytt av möbler, ömtåliga föremål, glas och pianoflytt. Med ett team av experter som är välutrustade för att ta isär och återmontera elektronisk utrustning har du inget att frukta när du flyttar från en plats till en annan eller över hela landet.


Att flytta kan vara eDetta innebär att vi tillhandahåller komplett flytt transport genom att både agera som traditionell flyttfirma genom att flytta dina saker till ditt nya hem eller kontor, samtidigt som vi även kan flytta möbler för att magasinera dem, eller hjälpa till med packning och paketering. n väldigt stressig tid, men att flytta med hjälp av en flyttfirma Stockholm gör det mycket enklare. Oavsett om du flyttar lokalt eller över statliga gränser finns det många flyttfirmor att välja mellan. Om du vill se till att din flytt går så smidigt som möjligt och att alla dina föremål kommer fram till destinationen i ett stycke, är det inte ett alternativ att anlita den bästa flyttfirman – det är viktigt! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur du hittar rätt flyttare för dina behov och vilka frågor du behöver svar på innan du fattar några beslut.


Att röra på sig – som att dra ut en tand eller köra en mycket lång sträcka genom ointressanta landskap – är en av de prövningar som nästan alla måste möta. Det är ibland obehagligt, det är aldrig direkt kul, men det brukar leda till ett positivt resultat. Naturligtvis, särskilt med flytt, beror framgången av strävan verkligen på att undvika flyttmisstag och planera framåt för att göra processen så smidig som möjligt.


När du packar böcker för flytt, packa dem eller andra tunga föremål i små lådor; lätta föremål, som sängkläder och kuddar, kan packas i större. (Stora lådor packade med tunga föremål är ett vanligt klagomål från professionella flyttare. De gör inte bara jobbet svårare utan har också en bättre chans att gå sönder.)
Detta hjälper dig och dina flyttare att veta var varje låda hör hemma på din nya plats. Att numrera varje låda och föra en inventarielista i en liten anteckningsbok är ett bra sätt att hålla reda på vad du har packat - och för att se till att du fortfarande har allt när du packar upp.


Det finns några olika alternativ för att packa kläder för att flytta – du kan packa vikta kläder i kartonger, resväskor eller till och med lämna dem i byrån (om det inte gör byrån för tung att flytta!). För att hänga kläder, använd en speciell garderobslåda, så att du kan hänga dina kläder direkt i den. (Bonus: du behöver inte oroa dig för att ta reda på hur du packar dina galgar för att flytta!)
Du måste skydda dina skor från varandra när du packar skor för att flytta. Linda skorna individuellt för att förhindra att vassa klackar eller spännen skadar andra skor, och för att förhindra att smuts från ett par skor förstör resten av dina skor. Du kan packa strumpor i skorna för att hjälpa dem att hålla formen.


Att flytta är en del av livet. Och oavsett om du flyttar ofta eller packar dina väskor för första gången på länge, är det en notoriskt stressande process som kan ta ut sin rätt på även de bästa planerare. Lyckligtvis, även om det inte nödvändigtvis är lätt för någon att flytta, finns det några sätt att packa och packa upp snabbare, minska mängden arbete och i slutändan få processen att gå lite smidigare än den annars skulle kunna göra. Låter det för bra för att vara sant? Prova våra bästa packnings- och flytttips själv och upptäck kreativa sätt att förbättra din flytt.